Inbjudan till intervjuer har gått ut

Nu har inbjudan till cirka 100 forskare vid Lunds universitet skickats ut och projektteamet väntar ivrigt på respons.

Samtliga fakulteter, USV och MAX IV har lämnat namn på personer i samtliga fyra forskarkategorier (R1 – R4, se förra blogginlägget). Med inbjudan skickar vi inte enbart ut EU:s Charter&Code utan också GAP-analysen i dess nuvarande form – du kan läsa den här. Ju fler forskare vi får intervjua, desto bättre underlag för kommande arbete.

De som kommer att hålla i intervjuerna är Gunilla Thylander, projektledare vid sektionen HR, Anneli Wikander, sektionen Forskning Samverkan och Innovation samt Åsa Thormählen, sektionen HR.

I fredags tog vi också vårt HRS4R-projektrum i besittning! Det finns i Geocentrum II och de allra flesta av våra intervjuer kommer vi att genomföra här.

Adress: Geocentrum II, Sölvegatan 12, 3:e våningen rum 306. Karta.

september 16, 2019

Inlägget postades i