Beslutat, paketerat och levererat

Och innan vi visste ordet av satt vi där. Med ett nytt rektorsbeslut, med alla dokument granskade, uppdaterade och inlagda i EUs system. Den 18 juni kl. 9.09 (de som är roade av numrologi har nog roligt med det) tryckte vi (ja, hela projektgruppen, faktiskt) på ”submit”-knappen.

Därmed ligger alltså allt nu i andras händer än våra – varsågod EU, bästa sommarläsningen har levererats!

Vi har också fått två sprillans nya websidor där alla dokument också ligger till allmänt beskådande.

https://www.lu.se/om-universitetet/jobba-hos-oss/hr-strategier-for-forskare-ansokan-om-certifiering (svensk)

https://www.lunduniversity.lu.se/about/work-at-lund-university/hr-strategies-for-researchers-application-for-certification (engelsk)

Vi valde att lägga dem under huvudrubriken ”Jobba hos oss” (”Working at LU”). Att Lunds universitet valt att ansöka om certifieringen HR Excellence in Research är viktigt för våra presumtiva medarbetare – nationella och internationella – att veta om. Får vi certifieringen har vi också ökat vår internationella konkurrenskraft. Men även för er som redan är anställda vid Lunds universitet spelar certifieringen en viktig roll, inte minst när det handlar om externa medel. Vi återkommer till det i höst.

Det näst första vi gjorde efter vi skickat in ansökan i torsdags var att skicka ett varmt tack till alla de 80 forskare som hjälpt oss i vårt arbete. Utan dem – er – hade vi aldrig kommit såhär långt. Vi har tackat er tidigare på denna blogg och gör det igen!

Det första vi gjorde? Skålade i kallt bubbel. Alkoholfritt på grund av tidpunkten på dagen, men ändå! Och så åt vi praliner. Inte sockerfria.

Bloggen önskar nu glad sommar och på återhörande i september!

 

juli 1, 2020

Inlägget postades i

Okategoriserade